Добавил Галичанин 5 дн. назад
[url=/BC1009BO][img]/getcarma/BC1009BO.png[/img][/url]
Выглядит:

Комментариев: 16

wrench Да, я зануда 5 дн. назад
Так ви ж так само як і він їдете по лівій смузі з вільною правою!

Тут часто сперечаються, чи це порушення чи ні, але навіть якщо і порушення, ви з ним порушуєте однаково. До того, ще й на хвіст сіли, дистанцію не тримаєте. Жах.
KLincheg 5 дн. назад
*wrench*, примерно также хотел написать. Я таких ездунов спокойно объезжаю на черниговской трассе по правому ряду ) в лувый надо выезжать если просто выхода нет другого
Галичанин 4 дн. назад
wrench пише:
Так ви ж так само як і він їдете по лівій смузі з вільною правою!
лівою не гоже їхати при вільній правій та й з права ніби обгін заборонений...

wrench пише:
До того, ще й на хвіст сіли, дистанцію не тримаєте. Жах.
тут цілком з Вами згоден мав не наближатися настільки... просто маю постійно ближнє світло ввімкнене та й дальнім завчасно давав знати про наближення і водій в дзеркало мене бачив (так видається).
тому тут питання звичайної ввічливості та поваги до себе та інших водіїв...
KLincheg 4 дн. назад
*Галичанин*, обгон это опережение связанное с выездом на полосу встречного движения. А справа это опережение которое не запрещено. Вам никто не мешал объехать его справа. Тем более то что оно тупит было видно издалека. Полоса справа была все время свободна и Вам бы не составило труда опередить справа, но вы же ... даже слово подобрать не могу - пошли по принципу я в левой еду быстрее него - сваливай с моей полосы. А если уж и говорить о вежливости то Вы должны знать что моргание дальним не говорит о Вашей вежливости.
wrench Да, я зануда 4 дн. назад
http://pdd.ua/ua/1/
*Обгін* — випередження одного або кількох транспортних засобів, *пов’язане з виїздом на смугу зустрічного руху*.

Обгін справа, згідно ПДР, неможливий в принципі. Випередження справа не заборонено.

А тиснути на людей негарно. Я коли ще був "зеленим" водієм, дуже нервував, коли на мене тисли сзаду. Добре, що жодного разу не зробив різких рухів. Зараз реагую спокійно.

Загалом, люди, що займають "не свою" смугу мене не сильно дратують, а от агресивна поведінка на кшталт вашої на даному відео мені не подобається чисто з етичної точки зору. З двох зол - водій що тупить та водій що поводить себе агресивно - я обираю перше, безпечніше.
Галичанин 4 дн. назад
Шановні KLincheg та wrench!
Галичанин 4 дн. назад
Шановні KLincheg та wrench!

Дякую за відгуки - загалом із Вами погоджуюся (правило 3х "Д" ніхто не відміняв та й зрештою можна було діяча об'їхати праворуч). smile
keeper судейство АвтоКарма 4 дн. назад
до вище зазначеного можу ще додати -
п. 11.2 на дорогах, які мають дві і більше смуг для руху в одному напрямку, нерейкові транспортні засоби повинні рухатися якнайближче до правого краю проїзної частини, крім випадків, коли виконується випередження, об’їзд або перестроювання перед поворотом ліворуч чи розворотом.
п. 11.5 на дорогах, які мають дві і більше смуги для руху в одному напрямку, виїзд на крайню ліву смугу для руху в цьому ж напрямку дозволяється, якщо праві зайняті, а також для повороту ліворуч, розвороту або для зупинки чи стоянки на лівому боці дороги з одностороннім рухом у населених пунктах, коли це не суперечить правилам зупинки (стоянки).
І пам"ятайте реакція у людей різна. В той час коли ви вже перемістились на крайню ліву смугу – водій toyota тільки починав маневр, щоб вам дати дорогу. У вас була нагода випередити його по крайній лівій.
wrench Да, я зануда 4 дн. назад
*keeper*, тут нещодавно хтось давав посилання на якісь міжнародні конвенції, які Україна підписала, згідно яких нібито їздити по лівій смузі можна у населенних пунктах навіть якщо права вільна. Каюся - неуважно прочитав, але хотів перечитати пізніше. А зараз не можу знайти тему. Не збереглося посилання?
Галичанин 4 дн. назад
keeper-e

на жаль на відео не має відчуття реальності - він починав маневр, але лише для того аби потім різко взяти вліво, аби показати от який я "неможупібратислово"...
keeper судейство АвтоКарма 4 дн. назад
*wrench*, може тут http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/995_041
keeper судейство АвтоКарма 4 дн. назад
*Галичанин*, я маю на увазі його дії з 0:21, так буває у людей що входять в ступор із-за дезорієнтації. Наприклад коли інші подають звуковий сигнал, водій як правило натискає на гальма щоб зорієнтуватися. Водій toyota перемістився в крайню праву смугу, дивиться у дзеркало заднього виду, бачить знову вас за собою позаду і його накриває паніка з думкою "чого він від мене хоче?"

Я його не виправдовую, як і вас...
gerd 4 дн. назад
Як на мене, треба спочатку самому додримуватись ПДР, а тоді на когось пальцем показувати.
wrench Да, я зануда 4 дн. назад
*keeper*, спасибо. Не нашел в разделе 11 разрешения на движения в левом ряду при свободном правом. Там (среди прочего) скорее о том, что обгон по параллельной полосе в одном направлении МОЖНО не считать обгоном (что и сделали в украинских ПДД лет эдак 15 назад, разделив понятния "опережения" и "обгона").

Я просто помню, что кто-то цитировал что-то из этой конвенции, доказывая, что в городе можно выбирать, по какой полосе двигаться, не зависимо от того, свободны ли другие полосы. В частности, двигаться в левой полосе по пустой дороге.

Ладно, наверное, еще зайдет об этом речь.
keeper судейство АвтоКарма 3 дн. назад
http://auto.mail.ru/article/47098-ukrainskaya_gai_nachinaet_ohotu_na_medlennyh_voditelei/?social=fb
Галичанин 3 дн. назад
Дякую keeper-e за посилання на статтю - гідне завершення дискусії хто правий, а хто ні... wink

Оригінал статті тут: http://www.sai.gov.ua/ua/news/1/3836.htm
Добавить коментарии могут только зарегистрированные пользователи. Войти

Ещё отзывы к BC1009BO

Похожие номера:

  • AA1009CB 2
  • AH1009CH
  • AX1009CE
  • CB1009AI
  • AA1009TC
  • CH1009AA
  • AA1009CA
  • AB1009BA