Добавил parazit 5 дн. назад c помощью АвтоКарма для iPhone
AA9437MA BMW E36
[url=/AA9437MA][img]/getcarma/AA9437MA.png[/img][/url]
Выглядит:

Комментариев: 15

Yuri15 5 дн. назад c помощью АвтоКарма для Android
мудак
Sergeyfit 5 дн. назад
https://1551.gov.ua/feedback/my/2773996/ вот почитайте. И думаете помогло??? Уже нашёл опять пару дырок!!! Ребята не ленитесь, пишите в 1551 оно работает если их доканать!!! Реально большинство дырок залатали!!!
wrench Да, я зануда 5 дн. назад
*Sergeyfit*, там ожно просматривать только свои собственные обращения. Нам не видно, что по этой ссылке
Sergeyfit 5 дн. назад
А сейчас скину общую
Sergeyfit 5 дн. назад
Б-7043/1
27.05.2014
ФИО моё
м. Київ
Директору КБУ
«Контактний центр міста Києва»
Стефановичу Є.А.
Шановний Сергію Вікторовичу!
Ваше звернення, що надійшло до КБУ «Контактний центр міста Києва» було уважно розглянуто та опрацьовано Дарницькою районною в місті Києві державною адміністрацією.
За результатами розгляду повідомляємо наступне.
Для перешкоджання заїзду автомобільного транспорту на територію парку «Партизанська Слава» працівниками комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дарницького району м. Києва встановлено 2 шлагбауми: біля церкви та біля озера, за погодженням з ДАІ встановлено дорожній знак «В’їзд заборонено», проведено огородження стовпчиками території парку з боку вулиць Славгородської, Тростянецької, Борової, Ялинкової, Дібровної. Також на території парку встановлені інформаційні таблички «В’їзд до парку заборонено», «Регіональний ландшафтний парк «Партизанська слава» охороняється законом», «Розпалювати вогнища заборонено», «Палити заборонено» та направлено чергового листа до Управління ДАІ ГУ МВС України в м. Києві (в додатку) з проханням проводити спільні з балансоутримувачем парку рейди для виявлення порушників благоустрою.
Дякую Вам за небайдуже ставлення до проблем району, одночасно прошу, якщо у Вас виникатимуть проблемні питання життєдіяльності Дарницького району, звернутись до Дарницької районної в м. Києві державної адміністрації з письмовою заявою на адресу:02068, м. Київ, вул. Кошиця,11 чи усно до служби оперативного реагування за тел. 560-66-66 або на гарячу телефонну лінію за тел. 564-99-95.

З повагою
Перший заступник голови В.Лозовий
Єрмолаєв
563-96-50
Sergeyfit 5 дн. назад
Сдвиг есть, но суки пролазят ещё!!!! Давай фиксировать и заваливать 1551 работой!!!!
wrench Да, я зануда 5 дн. назад
*Sergeyfit*, супер! А сколько времени прошло между обращением и результатом?
Sergeyfit 5 дн. назад
26 Травня 2014 звернення - результат 11 Червня 2014
Ребята не ленитесь все можно, просто фото сюда добавлять это правильно, но нужно и действовать и это ЛЕГКО.
Sergeyfit 5 дн. назад
Установил себе на телефон приложение 1551, в вольной форме описал проблему (очень в простой форме), добавил фото и ВСЕ!!!!
Sergeyfit 5 дн. назад
Вот мое обращение какое было -
Доброго дня!

"Хочу поскаржитися на незадовільний стан порядку в парку Партизанської Слави, а саме на те, що без перешкод їздять по алейках та тротуарах автомобіль та квадроцикли (які там же здаються в оренду). В самій центральній «артерії» парку на тропі «Здоров’я» по якій дуже і дуже багато гуляє дітей трафік автомобілів майже, як на центральних вулицях міста. І видно, що ніхто з правоохоронних органів (бачили там патруль, який не відреагував на пересування автомобілів та багаття яке там розводять) та робітників парку цьому не перешкоджають.

П.С.Це вже моє не перше звернення з приводу безпорядку в цьому Парку, так він гарний, великий але дуже багато не санкціонованої торгівлі, кафе та барів, які явно там заборонені, та дуже багато «дирок» для автівок!!! "
wrench Да, я зануда 5 дн. назад
Я просто запостил туда обращение еще три недели назад, до сих пор статус "В роботі".
Sergeyfit 5 дн. назад
*wrench*, может лето...у меня обычно 2-3 недели и делают, правда отправил полтора месяца назад по поводу кофе машин и торговли в этом Парке - тишина...но если делать повторно со ссылкой на предыдущее не решенное, то ускоряется с скоростью звука, даже перезванивают и извиняются)))
wrench Да, я зануда 5 дн. назад
Окей, еще недельку подожду и оставлю еще одно заявление тогда )
keeper судейство АвтоКарма 5 дн. назад
*Sergeyfit*, *wrench*, вы молодцы ребята! Нужно всегда помнить *"если не я, то кто же?"* и еще безразличие убивает человека. Вот таких людей по-больше бы, а не засоряющих пустыми разговорами по типу "чмо, мудак, дебил", поскольку и без этого понятно.
Sergeyfit 5 дн. назад
*keeper*, ВОТ ВОТ..и самое главное, что действовать и быть активным не так уж и трудно!!! Как говориться: с каждого по нитке - голому рубашка ))) Было бы хорошо, что такого рода был бы проект не только от КМДА, а и от ГАИ и других областей!!!!
Добавить коментарии могут только зарегистрированные пользователи. Войти

Ещё отзывы к AA9437MA

Похожие номера: